Servicii

Suntem orientati catre solutionarea nevoilor clientilor, adaptand in permanenta serviciile noastre cerintelor in domeniu si exigentelor de executie.

Pentru a avea o directie de inceput pentrul modul in care vrei sa-ti dezvolti proiectul, am structurat cativa pasi simpli privind modul in care vom colabora:

Consultanta
Primul pas trebuie sa-l faci tu si sa contactezi unul dintre specialistii nostri, prin e-mail sau telefon, programand o discutie.
Evaluare
Vom evalua impreuna proiectul tehnic, adaptand in permanenta structura acestuia pana cand corespunde asteptarilor si obiectivelor tale.
Receptie
Stim ca echipa noastra face o treaba excelenta, insa de fiecare data ne asiguram ca asteptarile clientului nostru sunt acoperite.
Proiectare
O parte din echipa noastra se va asigura ca a inteles nevoile lucrarii, urmand sa realizeze un plan de actiune, foarte bine structurat.
Executie
Ne apucam de treaba doar in momentul in care am stabilit si cele mai mici detalii ale planului de actiune si asupra pasilor care sunt in responsabilitatea noastra.
Mentenanta
Oferim garantia serviciilor oferite pe o perioada de 5 ani, iar daca mai ai nevoie de noi, asiguram si mententanta pe o perioada de timp de 10 ani.

Proiectare

PLUS CONFORT livreaza proiecte tehnice de executie, la standardele si asteptarile contractate de clienti. Inainte de a ne apuca de treaba, stabilim principalele directii de actiune ale proiectului clientului nostru. Suntem pregatiti cu solutii tehnice performante si moderne si ne eficientizam in permanenta modul de executie astfel incat costurile de timp si resurse bugetare sa fie cele corecte.

Beneficii colaborare cu PLUS CONFORT

acoperirea tuturor nevoilor proiectului;
garantia manoperei timp de 5 ani;
proiectarea tehnica in cele mai mici detalii.

Executie

Executia lucrarii se va realiza conform graficelor de executie stabilite. Cu atentie la detalii si in urma elaborarii unui proiect tehnic complex, echipa noastra va sti ce are de facut pana in cele mai mici servicii de santier.

Beneficii colaborare cu PLUS CONFORT

executia durabila in timp;
implementarea de catre personal calificat;
transparenta bugetului.

Receptie

Lucrarea va fi predata in cele mai bune conditii si circumstante catre beneficiar. Avem grija ca lucrarea finala sa corespunda asteptarilor clientilor. Facem modificarile necesare ori de cate ori este nevoie astfel incat receptia finala sa corespunda fisei de proiect contractate de clientul nostru.

Beneficii colaborare cu PLUS CONFORT

posibilitatea aducerii de modificari;
adaptarea costurilor pentru bugetul stabilit;
garantarea celor mai bune servicii de receptie.

Mentenanta

Compania noastra asigura garantii de buna executie de pana la 5 ani in functie de tipul lucrarii, cat si mentenanta de pana la 10 ani. Avem incredere in echipa de profesionisti PLUS CONFORT si stim ca lucrurile facute cu grija, dedicare si profesionalism vor castiga lupta cu timpul.

Beneficii colaborare cu PLUS CONFORT

garantia unei bune executii;
mententanta pe o perioada de 10 ani;
asistenta si consiliere, oricand ai nevoie.
Thumbs up

Reciclare, Mediu

Suntem in permanenta preocupati de reciclare si protectia mediului si, in afara de colectarea selectiva si incheierea unor contracte cu parteneri seriosi in manevrarea deseurilor, ne straduim in permanenta sa fim informati si sa respectam toate reglementarile in domeniu. Lucram cu oameni care ne impartasesc valorile tocmai pentru a oferi solutii pertinente, dar care au un impact asupra mediului cat mai mic.