Fatade si tamplarie

Detinem propria fabrica de prelucrare profilelor de PVC si aluminiu si colaboram cu companii de top din Europa in vederea achizitionarii unor materiale premium, la cea mai buna calitate.

Nevoia de flexibilitate in design a impus orientarea catre solutii tehnice pe baza de aluminiu. Ne-am adaptat rapid cerintelor domeniului in care activam si astfel le oferim clientilor nostri servicii personalizate, durabile si care sa ii ajute in definirea identitatii proiectului pe care l-au demarat.

Tamplaria de aluminiu garanteaza cea mai usoara intretinere, culoarea ramanand neschimbata in timp (vopsire in camp electrostatic), iar paleta coloristica fiind practic nelimitata, oferind posibilitati arhitecturale deosebite.

Avantaje utilizare aluminiu in constructia fatadelor

rezistenta in timp la factorii de mediu;
intretinere usoara;
adaptabilitate la mai multe tipuri de design;
aspect placut si durabil.

De ce sa lucrezi cu noi

Echipamente premium
Ai la indemana o gama larga de echipamente premium pentru a acoperi tot necesarul pentru lucrarile pe care ti le-ai propus.
Servicii Complete
Echipa noastra este pregatita sa faca fata tuturor provocarilor pe care le prevede un proiect nou, de la inceput si pana la final.
Garantia calitatii
Deoarece cunoastem performantele echipei noastre, garantia pentru manopera oferita de PLUS CONFORT este de 5 ani.

Garantia calitatii

Pentru garantarea calitatii sunt folosite materiale atent alese, certficate ISO 9001, ce ofera un raport performanta/pret optim, provenite de la furnizori de renume:
termosistem (Baumit Austria)
profile din aluminiu cu bariera termica (Alumil – Grecia, Schuco – Germania)
accesorii pentru aluminiu (Lavaal – Italia)
profile din PVC (Gealan– Germania)
accesorii pentru PVC (GU – Germania)
geam termoizolant (Saint Gobain – Romania)