Rehau
Realizarea de ferestre si usi din PVC este o activitate relativ noua in Romania, dar cu o vechime considerabila in Europa Occidentala, de unde se si importa majoritatea subansamblelor folosite. Avantajele majore al acestui tip de profile sunt excelenta izolatie termica si pretul foarte accesibil prin comparatie cu profilele din aluminiu cu bariera termica sau cele de lemn stratificat. Impropriu s-a generalizat termenul de „termopan” sau „termopane” pentru a desemna inclusiv elementele de tamplarie din PVC extrudat cu geam dublu sigilat.

  1. Clasificarea profilelor in functie de zonele climatice(moderat sau sever) si grosimea peretilor pricipali ai profilului. Astfel exista profile clasa A recomandate pentru climatul sever cu pereti principali ai caror grosime a peretelui principal este mai mare de 2,8mm (in cazul Rehau avem chiar 3mm), clasa B utilizabile in zone cu climat moderat cu o grosime a peretilor de peste 2,5mm (in cazul Rehau avem 2,7mm) si clasa C care nu are nici o cerinta.
  2. Numarul de camere – adica numarul de compartimente separate ce alcatuiesc profilul, vizibile in sectiunea acestuia. Cu cat exista mai multe camere cu atat izolarea termica si fonica este mai buna.
  3. Codul de culoare – care desemneaza culoarea masei profilului si culoarea foliei exterioare in cazul profilelor colorate.
  4. Adancimea profilului – dimensiunea in latime a unei sectiuni din profil.

termopane rehau

Exigentele arhitectilor si ale constructorilor referitoare la o fereastra sunt la fel de diverse ca si obiectivele constructiilor asupra carora efectueaza lucrari. Cine doreste sa detina in prezent calitatea de partener competent nu trebuie sa lase nici o problema fara raspuns. De aceea, REHAU ofera solutii pentru toate cazurile: de la sisteme pentru ferestre standard pana la sistemul certificat de ferestre pentru case pasive. Pentru a fi prezenta pe toate pietele internationale importante, REHAU a elaborat game de produse adaptate cerintelor nationale si regionale.

plusconfort-termopane

© 2007-2013 PlusConfort - Toate drepturile rezervate.