Gealan
termopane gealan

Grupul de firme GEALAN Fenster-Systeme este astazi o intreprindere foarte moderna si sigura, cu un grad ridicat de flexibilitate si capacitate de a se adapta la cerintele din ce in ce mai exigente ale pietei. GEALAN si-a continuat consecvent politica de expansiune valorificand sansele aparute in urma deschiderii pietelor din Europa de Est. In acest scop au fost create Parteneriate speciale pentru firmele din aceste tari si s-au adoptat strategii specifice pentru satisfacerea deplina a consumatorilor. S-au creat astfel premisele pentru pozitionarea puternica pe piata si dezvoltarea abilitatilor competitionale de durata.

Parteneriatul si increderea sunt valorile centrale ale grupului GEALAN. Acestea stabilesc comportamentul nostru in relatia cu clientii, furnizorii si colaboratorii si implica de asemenea, si asumarea responsabilitatilor fata de angajati. Pe o piata aflata intr-o continua schimbare, aceste strategii formeaza pilonul activitatii noastre.

Personalul bine instruit si motivat din tara si din strainatate reprezinta garantia faptului ca aspiratia spre o dezvoltare economica la nivel inalt este pe deplin indreptatita.

Actiunile noastre se bazeaza pe o experienta de decenii in productia de profile din PVC.

Cu peste 1200 de angajati si cu o prezenta semnificativa pe pietele europene, grupul de firme GEALAN este un competitor puternic pe piata ferestrelor din PVC.

Zilnic de la cele 11 filiale GEALAN din Europa sunt livrati zeci de mii de metri de profile din PVC, profile a caror calitate este cunoscuta si apreciata in tari ca: Germania, Franta, Olanda, Belgia, Ungaria, Slovacia, Spania, Polonia, Rusia, Ucraina, Italia, etc. In toate fabricile GEALAN productie se desfasoara dupa normele ISO 9001 conform carora controlul calitatii se face incepand de la intrarea materiei prime si terminand cu verificarea produsului finit.

plusconfort-termopane

© 2007-2013 PlusConfort - Toate drepturile rezervate.