Alucobond
ALUCOBOND® stabileste noi standarde in estetica, sistemul de fatade fotovoltaice.

Arhitectura contemporana trebuie sa fie durabila


Planificatorii si arhitectii oraselor, fac schimbari permanente in mediul nostru, ceea ce duce la o responsabilitate enorma pentru generatiile urmatoare. Este sarcina lor si preocuparea nu numai pentru a face orasele noastre arata atractiv, dar, de asemenea, sa le proiecteze, astfel încât acestea sa fie durabile si prietenoase cu mediul.

Prin utilizarea ALUCOBOND ® fotovoltaice, proprietarii de cladiri, arhitecti si designeri de fatade, sunt capabili sa satisfaca cerintele de astazi pentru functionalitatea, balanta energetica si estetica, fara a face nici un compromis si a stabili noi standarde în domeniul energiei si arhitecturii prin economisirea resurselor.
Sistemele pot fi integrate în formatiunile fatada cele mai diferite într-un mod creativ. Cladirile moderne care utilizeaza ALUCOBOND ® Photovoltaic, au un aspect atractiv si sunt un „eye catcher” arhitectonic contribuind decisiv la protejarea mediului înconjurator.

Alternative structurale nerestrictionate pentru arhitecti si designeri.

Nu conteaza daca este realizata o banda mai mica, una alungita sau o forma geometrica libera – numarul de module pe sistem poate fi pe deplin adaptat la stilul de constructie în functie de dorintele clientului. Aceasta flexibilitate permite libertate în structurarea fatadelor prin combinarea de module fotovoltaice cu format variabil a panourilor ALUCOBOND ® compozite.

O alegere vasta de suprafete, culori si tonuri naturale ale panourilor ALUCOBOND ® compozite sunt disponibile. Ele pot fi folosite fie ca un contrast pentru modulele fotovoltaice adiacente sau – atunci când se utilizeaza panouri compozit negru – ca o singura unitate vizuala, chiar si în combinatie cu colturi, curbe si culee fereastra. Având în vedere ansamblul spalare de module fotovoltaice si panouri compozite ALUCOBOND ®, o suprafata chiar se obtine. Indiferent daca doriti sa creati un contrast sau o unitate, combinatie a celor doua materiale optice permite variatii în proiectarea structurii fatadei, în ciuda dimensiunea specificata a modulelor.
Zonele cu expunere buna la soare, pot fi echipate cu module fotovoltaice, întrucât zonele umbrite sau cele care nu sunt optim îndreptate spre lumina soarelui pot fi echipate cu panouri ALUCOBOND ® compozite. Gama larga de culori si suprafete, ofera alternative nenumarate pentru designul de fatada.

O asamblare urprinzator de simpla pentru designeri de fatada
ALUCOBOND ® module fotovoltaice sunt montate pe acelasi substructuri ca ALUCOBOND ® panouri compozite si pur si simplu s-au alaturat cu prefabricate plug-in cabluri. În acest fel, întreaga fatada este îmbracata într-un mod economic si tehnic usor, într-o procedura de operare.

Investitii attractive pentru proprietarii de cladiri
Exista, de asemenea, motive bune pentru proprietarii de cladiri sa decida cu privire la utilizarea ALUCOBOND ® fotovoltaice, deoarece cladirile care sunt ecologic up-to-data de bucura de o imagine excelenta si promit o retentie valoare durabila a proprietatii si un grad ridicat de atractivitate. Mai mult, investitia poate fi calculat pe termen lung si într-un mare numar de locuri este sponsorizat-o masura considerabila de catre stat ca o solutie integrata arhitectural, fotovoltaice.

ALUCOBOND ® fotovoltaice este disponibil în doua tipuri de module: elegant, omogen colorate, CIGS Thin Film Modulul este alegerea potrivita pentru un sofisticat, stil estetic, arhitectural. Tehnologia aplicata pentru modulul monocristalin cu performanta sa optimizat, ofera cea mai mare eficienta disponibile astazi. Ambele variante au un modul individual ALUCOBOND optimizat ® sistem fotovoltaic care permite cu usurinta factori decisivi, cum ar fi localizarea, orientare, umbra si spate-ventilatie, sa fie incluse.

Ca toate produsele ALUCOBOND ®, proprietarii de cladiri, arhitecti si designeri fatada se pot baza, de asemenea, pe sistemul de înalta competenta, calitate „Made in Germany” si clientilor servicii profesionale, pe termen lung, cu ALUCOBOND ® fotovoltaice. Ca rezultat al cooperarii între Alcan si Energietechnik Hawi, nu doar 40 de ani „competenta în arhitectura si design-fatade pachet cu sistemul de know-how-ul au intrat în ALUCOBOND ® fotovoltaice, dar, de asemenea, state-of-the-art cunostinte de specialitate în putere inginerie. Fiind unul dintre cele mai mari companii germane pentru sistemele fotovoltaice, Hawi ofera o experienta de peste 25 de ani si este prezent în întreaga Europa.

ALUCOBOND®:
ALUCOBOND ® este lider mondial pe piata de panouri compozite din aluminiu. De la introducerea lor pe piata în 1969, aceste panouri au fost folosite mai ales în domeniul arhitecturii si pentru programe de corporate identity, în special pentru fatade, placarea peretilor si a acoperisurilor-taiate. Panourile sunt datorate restante la uniformitate lor extreme si rigiditate, greutatea lor redusa, formabilitatea excelenta, rezistenta la intemperii si simplu si alte posibilitati de prelucrare si sunt disponibile într-o mare varietate de culori si în cele mai multe desene sau modele diferite. Panourile ALUCOBOND ® sunt de asemenea disponibile în dimensiuni foaie mare si cu un miez foarte ignifuge sau non-combustibil. Pe parcursul ultimilor 40 de ani, peste 130 milioane m2 de panouri au fost aplicate în proiecte de arhitectura de pe toate continentele. ALUCOBOND marca ® este produs la fabricile Alcan Composites din Singen, Germania, Benton în Statele Unite ale Americii, Shanghai în Republica Populara Chineza si în Khopoli, India.

plusconfort-termopane

© 2007-2013 PlusConfort - Toate drepturile rezervate.