Prodema
Placajele cu furnir natural, pe suport bachelitic , cu aplicatii pentru exterior si medii umede sunt protejate cu un film acrilic impotriva intemperiilor, sunt rezistente la radiatii UV si la atacul produselor chimice (antigraffiti). Placajele se pot furniza cu rezistenta la foc clasa 1.


Metode de fixare:

Fixare/ prindere vizibila: Fixarea vizibila se face pe sipci de lemn impregnate rezistente la intemperii cu sectiunea transversala de 70 x 40, respectiv 100 x 40 si/ sau 80 x 40. Fixarea vizibila se mai poate face pe substructura din aluminiu corespunzatoare. Suruburile de fixare acceptate sant din otel inox 5,5 x 35 (45) V4A si se pot livra cu capetele vopsite in culoarea lemnului.

Fixare/ prindere ascunsa: Fixarea ascunsa se realizeaza prin intermediul unor console din Alu 6005, cu dimensiuni de 80 x 40 mm, fixate de perete cu dibluri de ancorare din otel inox HRD – HDS 10/80/10.
Consola va sustine un profil T vertical prin intermediul unui surub de legatura, profil de care vor fi fixate profilele orizontale de sustinere a ghidajelor. Pe talpa profilului T vertical se va prinde profilul orizontal prin intermediul a doua suruburi auto-filetante.
Profilul orizontal permite astfel sustinerea panelului, prin intermediul ghidajului fixat pe placa cu ajutorul a doua suruburi autoforante. Se pot folosi si alte sisteme asemanaoare, in masura in care sunt admise.

Lipire: Fixarea prin lipire se face cu adezivul SIKA TACK ( sau cu un echivalent ), direct pe structura din lemn / aluminiu. Structura portanta va fi tratata inainte de lipire. Se vor folosi benzi dublu adezive pentru sustinerea panelurilor

plusconfort-termopane

© 2007-2013 PlusConfort - Toate drepturile rezervate.