Fundermax
Pentru oameni care creaza – Fundermax ofera combinatia ideala de ingrediente: o gama extinsa de produse adaptate perfect fiecarei utilizari, intr-o paleta larga de decoruri, la un nivel inalt de calitate probat in numeroase aplicatii si proiecte.


Fundermax GmbH este un holding care grupeaza din 2005 doi dintre producatorii traditionali de materiale fibrolemnoase sau stratificate din Austria, Funder si Isomax. Cele cinci fabrici producatoare au o istorie de peste 60 de ani, bazata pe aplicarea celor mai moderne cunostinte tehnice raportate la standardele cele mai ridicate de fizica constructiilor, protectia mediului si gestiunea deseurilor.

Calitatea in forma MAXima

Placile Fundermax Compact sunt placi stratificate la presiuni inalte (HPL) cu décor si protectie melaminata pe ambele fete, suple si foarte rezistente. Miezul este compus din straturi de fibre lemnoase (60%) si rasini fenolice presate la temperaturi inalte, ceea ce le ofera o rezistenta la variatii de temperatura si la foc. Suprafetele de protectie, care au si rol decorativ, sunt realizate din rasini acryl-poliuretanice, care asigura rezistenta la zgariere, patare sau decolorare.

Ca material de constructie, Compact se pozitioneaza totdeauna in avangarda tendintelor decorative, de compozitie si functionalitate. Atat la colectiile de exterior cat si la cele de interior, este posibila realizarea oricarui model decorativ, iar diversitatea formatelor ca si acoperirea speciala cu folie de aluminiu genereaza posibilitati de aplicare nelimitate.

Fundermax Compact s-a remarcat de-a lungul deceniilor ca un material rezistent si durabil in domenii de solicitare ridicata cum ar fi amenajari in spitale, finisaje la pereti exterior, in cladiri sau in spatii publice sau la cabine si vestiare in complexe sportive.


Fundermax Compact

Proprietatile produselor noastre in beneficiul utilizatorilor:

 1. Rezistenta mare la intemperii, vant, inghet sau ploaie
 2. Suprafete dure, dublu intarite
 3. Rezistenta la socuri, zgariere sau agenti chimici
 4. Calitati decorative
 5. Autoportanta
 6. Suporta un efort mare de incovoiere
 7. Curatare simpla si completa
 8. Montaj usor

Domenii de aplicatie

Fundermax si-a impus standarde exigente de calitate in procesul de productie si aspira sa contribuie la desavarsirea unui mediu comfortabil, sanatos si creativ in spatiile urbane sau locuite in care oamenii traiesc sau muncesc.

Avantajul folosirii acestor placi este obtinerea unui consum energetic redus, dar si posibilitatile nelimitate de configurare decorative a suprafetelor placate, atat la locuinte, cat si la cladiri industriale, comerciale sau publice, la constructii noi sau renovari de cladiri vechi.

 • Fatade ventilate
 • Amenajari urbane
 • Parapet de balcoane sau scari
 • Amenajari interioare
 • Placare pereti
 • Confectionare cabine sanitare sau vestiare
 • Mobilier
plusconfort-termopane

© 2007-2013 PlusConfort - Toate drepturile rezervate.