ETERNIT – Fibrociment
Un material de constructie cu traditie si viitor – Fibrocimentul constituie produsul perfect pentru constructiile moderne. Brevetat de mai mult de un secol, acest material convinge in primul rand prin calitatea sigura si durabila si prin designul deosebit.


Materialul ETERNITatii

La inceputul secolului 20, in epoca de maxima expansiune a betonului armat, dominata de inventivitatea si indrazneala celor mai renumiti ingineri constructori, Ludwig Hatschek a descoperit un produs cu totul nou care îmbina greutatea redusa, impermeabilitatea cu calitatea de a fi incasabil – si aceasta în conditii de cost foarte convenabile. Acest material nou si revolutionar, a fost brevetat de L.Hatschek la nivel mondial în anul 1903 sub denumirea de „Eternit”.

Indiferent daca este vorba de sindrila de acoperis, placi de acoperis sau panouri de fatada, produsele din fibrociment sunt fabricate cu profesionalism si precizie tehnica utilizandu-se cele mai moderne masini si tehnologii si sunt supuse in permanenta controalelor de calitate si testelor de sarcina.

Fibrocimentul

Placile din fibrociment au cateva proprietati speciale care confera avantaje importante in constructii:

  1. Aspect optic placut, similar cu piatra naturala, completat de culori intense sau transparente, adaptabil la constructii moderne sau la restaurari de cladiri vechi
  2. Greutate redusa – sarpante si acoperisuri mai usoare; fatade si structuri mai putin solicitate la incarcare
  3. Rigiditate crescuta – invelitori mai rezistente la incarcare din zapada; placari de fatada mai sigure la incovoiere sau smulgere
  4. Stabilitate fizico-mecanica, placile nu se deformeaza in timp
  5. Rezistenta la caldura si inghet, care asigura o durabilitate prelungita
  6. Nu se deformeaza, nu fisureaza, nu se macina – acoperisul ramane etans; fatada ramane protejata
  7. Disponibile si in formate mari pentru o prelucrare usoara si un randament ridicat
  8. Nu se topesc la incendiu si nu degaja gaze toxice, garanteaza o rezistenta buna la foc
  9. Au durata de viata de peste 40-50 de ani si genereaza profit din investitie
  10. Sisteme garantate incluzand accesorii de racordare si montaj de la acelasi furnizor, pentru integritatea si rezistenta acoperisului sau fatadei


Domenii de aplicatie
– Invelitori pentru acoperisuri inclinate
– Placari la fatade ventilate

Acoperisurile si fatadele din placi de fibrociment sunt solutii ideale atat pentru locuinte, cat si pentru cladiri industriale, comerciale sau publice, pentru constructii noi sau renovari de cladiri vechi.

Avantajul folosirii acestor placi este obtinerea unui consum energetic redus, dar si aspectul special al suprafetelor placate, care se aseamana cu acela al pietrei naturale – ardezie la invelitori sau granit la fatade.

plusconfort-termopane

© 2007-2013 PlusConfort - Toate drepturile rezervate.