Reynaers CW65EF
O fatada din elemente creeaza avantaje mari în constructia de cladiri înalte. Nu numai elementele pot fi complet montate în atelier, inclusiv garnituri, geamuri, ci si unele componente de ancorare. Instalarea fatadei este redusa la montarea elementelor de legatura folosind ancore preinstalate. O astfel de tehnica reduce semnificativ timpul de instalare a fatadei.


Noul CW 65-FE ofera un excelent plus fata de Reynaers Cortina, alaturi de CW 86-EF, acest lucru se datoreaza designului sau subtire, avand latimea interne si externe vizibil redusa. Este gandit sa se impuna ca un sistem de unificare a pietei. Ea vine într-un profil subtire, dar puternic, permitându-i sa includa elemente cu o dimensiune mai mare de 3,700 mm înaltime si 1600 mm latime. Atractiva pentru arhitecti va fi proiectarea ingusta, atât în interiorul cât si în afara, care este de doar 65 mm de la structura de aluminiu de sprijin, adaugând valoare considerabila pentru recursul sau estetic si aplicatii.

CW 65 este o fatada izolata termic formata din cadre care sunt glazurate la exterior cu margele lumina, geamurile care accentueaza conturul de diferite volume. Latimea unitara de 9 mm între cadre este realizat prin garnituri de cauciuc îngropate. O garnitura de izolare suplimentare între panoul de sticla si benzi de izolare în continuare, contribuie la capacitatea sa de izolare, ce a crescut cu o valoare Uf de pâna la 2,6 W / m² K.

Sistemul permite de integrarea elementelor de deschidere CW 50 cu dimensiuni maxime de 2000 x 1600 mm (130 kg) sau 2500 x 1350 mm (180 kg) pentru ferestre cu deschidere superioara si 2000 x 1500 mm (180 kg) pentru ferestre care se deschid în paralel.


Noul sistem ofera producatorilor beneficiul reducerii fabricatiei si metode substantial mai simple de productie, în timp ce arhitecti vor beneficia de capacitatea sa de a furniza o mai mare transparenta si grosime a sticlei, care permite o libertate considerabila de creatie, cu un design de mare de selectie si functionalitate. CW 65-EF accepta sticla de la 4 mm la 36mm grosime.

Proprietarul cladirii beneficiaza nu numai de un confort sporit oferit de o izolare îmbunatatita, dar, de asemenea, de un nivel de siguranta la un pret competitiv.

plusconfort-termopane

© 2007-2013 PlusConfort - Toate drepturile rezervate.