Reynaers pereti cortina
Reynaers Aluminium este un furnizor european important de sisteme arhitecturale inovatoare si durabile din aluminiu. Acestea includ o gama larga de sisteme de ferestre si usi, pereti cortina, porti de intrare si usi batante, sisteme de fatada, copertine, sere, luminatoare, plase de insecte, jaluzele si sisteme de ventilatie. Reynaers ajuta arhitectii si producatorii sa proiecteze si sa construiasca toate tipurile de cladiri, de la cladiri de birouri impresionante si transparente, la locuinte rezidentiale cu un raport foarte bun cost per eficienta, respectiv de la cladiri inovatoare si eficiente energetic, cu module fotovoltaice integrate, la ferestrele traditionale pentru case.

Noi dam viata Aluminiului

Acesta este motto-ul nostru. Combinand un design creativ al arhitectului si maiestria producatorului, sistemele noastre de aluminiu ofera insufletire cladirilor. Datorita caracteristicilor sale unice, aluminiul da viata cladirilor. O viata trainica, versatila si plina de culoare.

Prezenta internationala

Înfiintata în 1965, avand sediul in Duffel (Belgia), Reynaers Aluminium are birouri în 26 de tari din Europa, Orientul Mijlociu si Asia. Exporturile companiei se regasesc in peste 50 de tari din întreaga lume. Abordarea noastra internationala ne permite o extindere regulata a gamei noastre de produse prin oferirea de solutii, specifice pietelor locale.

O crestere impresionanta

Aluminiul si-a cucerit definitiv locul sau pe piata. Grupul Reynaers a cunoscut o crestere masiva în ultimii 20 de ani. În 2006, compania a realizat o cifra de afaceri de 270 de milioane de euro, cu mai mult de 1000 de angajati. A vândut 25.500 de tone de produse din aluminiu.

Cercetare si dezvoltare

Reynaers Aluminium a realizat investitii uriase în cercetare si dezvoltare pentru a-si mentine pozitia sa dominanta în industria de profil. Lucram indeaproape cu arhitecti si dezvoltatori de cladiri si constructii din toata lumea, dezvoltand sisteme si solutii pentru realizarea in totalitate a fatadelor – de la conceptul de design pâna la fabricarea si instalare.

Ferestre, usi si sisteme de cortina-zidarie Reynaers de înalta performanta din aluminiu sunt dezvoltate cu scopul de a spori eficienta energetica, designul, confortul si siguranta cladirilor. Toate sunt testate la standardele impuse pentru performanta termica, precum si a deformarilor datorate curentilor de aer si a impactului cu apa. Gama de produse include, de asemenea, solutii specifice, rezistente la foc, efractie si antiglont.

Izolarea si tratamentul suprafetelor

Izolarea profilelor de aluminiu necesita o multime de cunostinte tehnice si experienta. În scopul asigurarii celei mai bune calitati, Reynaers a creat propria companie de izolare, ERAP. Pentru tratarea suprafetei profilelor colaboram cu firme ce asigura vopsirea, atent selectate, care sa respecte strict standardele si regulamentele.

Logistica

Clientii nostri beneficiaza de puternica noastra organizare logistica, care ne permite sa livram rapid produsele de la diferitele noastre centre de distributie din întreaga lume.

plusconfort-termopane

© 2007-2013 PlusConfort - Toate drepturile rezervate.