Tehnologie
Intrand pe o piata bine definita si puternic concurentiala, singura strategie de impunere a fost folosirea unor tehnologii moderne, de ultima generatie, capabile sa asigure un avantaj competitiv. Cu ajutorul unor specialisti externi, la a caror consiliere am apelat, am introdus in fiecare subdomeniu de activitate, elemente de noutate fata de nivelul tehnologic existent pe piata.

In productia de tamplarie de PVC, elementele cheie sunt tehnologia ultramoderna de sudura la 0.2 mm, care spre deosebire de cea utilizata in mod curent de catre concurenta, asigura o eleganta deosebita in special in cazul profilelor colorate. Corelat cu debavurarea cadrelor de catre un utilaj performant cu operare computerizata, asigura un produs finit superior calitativ pe care il exportam cu succes in Italia, Franta si Elvetia.

Referitor la tamplaria de aluminiu, avantajul competitiv il constitue imbinarea cadrelor prin folosirea unei prese electropneumatice de sertizare, in locul tehnologiei clasice cu coltar cu strangere manuala. Beneficiul este evident, noua tehnologie asigurand o etansare perfecta, neafectata de factorul uman si de variatiile temporale.

In domeniul montajului de tamplarie si al peretilor cortina, am fost prima companie care am intuit avantajele aduse de folosirea camionetelor de 3.5 tone in locul clasicei Dacii papuc. Aceasta ne-a permis o mult mai buna optimizare in proiectele de anvergura.
Ulterior, am adaugat folosirea ventuzei electropneumatice pentru geamurile de mari dimensiuni, corelate cu folosirea unui utilaj tip telehandler.
In reabilitarile termice, factorul cheie il constituie folosirea platformelor electrice autoridicatoare in locul clasicei schele fixe, cu rezultat vizibil in cresterea productivitatii pe suprafetele plane.
Pentru toate aplicatiile, folosim nivele laser cu autoreglare, pentru o aliniere perfecta.

plusconfort-termopane

© 2007-2013 PlusConfort - Toate drepturile rezervate.