Certificari
Indiferent de greutatile intampinate, atat la debutul activitatii, cat si in perioadele de criza, nu am renuntat la oferirea unui produs calitativ.
Pentru garantarea acestei calitati sunt folosite materiale atent alese, certficate ISO 9001, ce ofera un raport performanta/pret optim, provenite de la furnizori de renume: termosistem (Baumit Austria), profile din aluminiu cu bariera termica (Alumil – Grecia, Reynaers – Belgia, Wicona – Austria, Schuco – Germania), accesorii pentru aluminiu (Lavaal – Italia), profile din PVC (Rehau – Germania), accesorii pentru PVC (GU – Germania), geam termoizolant (Guardian – Ungaria, Saint Gobain – Romania).

Pentru productia de tamplarie termoizolanta atat de popular cunoscuta sub numele de „termopan”, S.C. Plus Confort S.R.L. a detinut agremente tehnice eliberate de Comisia Nationala de Agrement Tehnic in Constructii, completate in prezent de marcaj CE, dar adevarata certificare a calitatii este data de cei peste 10.000 de clienti multumiti de colaborarea cu firma noastra. Personalul este instruit si avem certificari pentru toate serviciile oferite.

.

plusconfort-termopane

© 2007-2013 PlusConfort - Toate drepturile rezervate.