Despre noi
 

Proiect co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala
Programul Operational Sectorial „Cresterea Competitivitatii Economice” 

„Investitii pentru viitorul dumneavoastra”

Cresterea eficientei societatii PLUS CONFORT prin achizitionarea unor softuri de proiectare

Proiect co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala

„Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei”

In 10 ani de activitate, PLUS CONFORT a ajuns astazi sa fie recunoscuta drept una dinte cele mai serioase firme din acest domeniu, oferind siguranta unui partener extrem de competent.

Locatie Plusconfort

Experienta acumulata in constructii civile rezidentiale si nerezidentiale, precum si increderea acordata de beneficiari, ne-au impus extinderea domeniului de actiune prin infiintarea unui nou departament, specializat pe restaurarea si consolidarea monumentelor istorice si de arhitectura.

Pastrand specificul echipei noastre tinere si dinamice, am cooptat specialisti de top in domeniu, oameni cu inalta competenta stiintifica si profesionala, din dorinta de a raspunde conditiilor de exigenta impuse de profilul deosebit al lucrarilor de restaurare si consolidare. Recuperarea, repunerea in circulatie si conservarea edificiilor ce fac parte din patrimoniul arhitectural sunt elemente de baza pentru infrumusetarea vietii comunitatii.

Pentru a garanta calitate, performanta si eficienta, Plus Confort utilizeaza numai materiale, utilaje si echipamente provenite de la cei mai prestigiosi furnizori din Europa, dezvoltand cu succes relatii de parteneriat cu Baumit Austria, Schuco Germania, Alumil Grecia, Rehau Germania, Saint Gobain Franta, Sika Elvetia, Isopan Italia, Ringer Austria, Urban Germania, Komatsu Japonia, Knauf Germania.

Din dorinta de a ne demonstra profesionalismul, intreaga activitate a firmei se desfasoara cu respectarea tuturor standardelor si agrementelor specifice, stabilite atat de organismele guvernamentale cat si de asociatiile profesionale din domeniu.

Pentru realizarea dezideratului de calitate Plus Confort este certificat inca din 2009 in sistem ISO 9001, 14001, 18001, OHSAS si detine marcaj CE pentru ferestre din aluminiu si PVC si structuri tip “perete cortina”.
In plus, informatiile si tehnologiile puse la dispozitie de parteneri, precum si permanenta preocupare pentru pregatirea si calificarea angajatilor, ne-au adus numeroase premii si diplome de excelenta.

Beneficiarii produselor si serviciilor noastre sunt atat companii romanesti, cat si companii din Uniunea Europeana. Colaboram cu succes cu institutii
publice, antreprenori si firme private de constructii si persoane fizice.

Printre cei mai importanti clienti ai nostri se numara Constructii Erbasu s.a., Rotary Constructii s.a., Consiliul Local Slatina, Gaz de France Sud Romania, Romtelecom, Lidl Romania.

“Seriozitatea, profesionalismul si orientarea spre client, elemente de baza ale filosofiei noastre de afaceri, ofera convingerea ca Plus Confort este
partenerul potrivit pentru dumneavoastra”

Ing. Andrei Ramba
Director General

plusconfort-termopane

© 2007-2013 PlusConfort - Toate drepturile rezervate.