Rulouri cu lamele aluminiu

Rulourile exterioare din aluminiu sunt solutia sigura impotriva razelor solare, vantului dar si a privilor curioase.

Rulourile exterioare din aluminiu pot fi cu casete aplicate, montate pe usi si ferestre existente sau cu casete suprapuse montate in spatii individual proiectate si special izolate.

In ambele cazuri se folosesc lamele umplute cu spuma poliuretanica, fapt care realizeaza o buna izolare termica si fonica. La cerere pot fi dotate cu yala sau cu sistem de autoblocare, sporindu-se astfel protectia antiefractie.

In functie de dimensiuni si de bugetul benficiarului pot avea actionare manuala sau actionare electrica cu comutator sau telecomanda. O tendinta moderna este incorporarea plasei impotriva insectelor in caseta ruloului.

Rulourile exterioare pentru ferestre asigura un plus de racoare vara datorita umbrei pe care o fac in casa, iar iarna constituie o importanta bariera termica pentru mentinerea caldurii in casa, micsorand consistent factura la incalzire.

Ele rezolva doua probleme des intalnite in cartierele rezidentiale si anume, pastrarea intimitatii si securizarea suplimentara a locuintei, tinand cont ca ferestrele sunt un o zona vulnerabila din acest punct de vedere.

Aditional acestor aspecte functionale, rulourile adauga o nota de eleganta oricarei locuinte.

plusconfort-termopane

© 2007-2013 PlusConfort - Toate drepturile rezervate.