Termopane
Realizarea sistemelor de usi si ferestre din profile de PVC extrudat este o solutie moderna, ce ia din ce in ce mai mare amploare atat in Romania, cat mai ales in tarile UE.

Aceasta tendinta este rezulatul direct al proprietatilor acestor sisteme:
– Cheltuieli minime: cost de achizitie redus comparativ cu alte sisteme, reducere a pierderilor de caldura din locuinta la nivele foarte mici : coeficienti de transfer termic de pana la 1.1 W/(m²K).
– Confort fonic sporit (pot reduce cu 40-50 dB nivelul zgomotului care patrunde in casa).

– Intretinere usoara, nesolicitand vopsiri sau lacuiri repetate.
– Etanseizare perfecta , prin folosirea garniturilor duble din cauciuc de foarte buna calitate, cat si prin imbinarea prin sudura a profilelor.
– Rezistenta optima prin folosirea armaturii zincate de 1.5 mm.
– Estetica deosebita si posibilitati coloristice nelimitate.
– Feronerie germana produsa de GU – lider european , garantate la minim 15.000 de cicluri inchidere-deschidere, cu variate posibilitati de deschideri (simpla, oscilobatanta, culisanta).
– Geam termoizolant 4-16-4 mm tip clar, ornament, antiefractie, colorat, reflexiv cu coeficient de transfer termic de 2.8 W/(m²K), cat si geam termopan Low-E avand coeficient de transfer termic de 1.4 W/mpK

Avand in vedere toate aceste lucruri cat si nevoile de calitate ale clientilor nostri, specialistii firmei noastre au ales ca furnizori pentru materia prima folosita firmele germane Rehau (profile), GU (feronerie), Spectrum Industries (geam termoizolant).
Pentru a pune in valoare aceste materii prime, compania noastra are in dotare echipamente pentru productie de ultima generatie produse de compania germana Urban GmbH, ce asigura un nivel de calitate inalt al produsului finit.

plusconfort-termopane

© 2007-2013 PlusConfort - Toate drepturile rezervate.