Plus Confort - Home (Ro) | Contact

Placari Fatade

HPL - PLACI FIBROLEMNOASE
"High Pressure Laminate" este un material compus din mai multe straturi de fibre lemnoase impregnate cu rasina plastifiabila si lipite la presiuni si temperaturi foarte ridicate, rezultand astfel un material rigid si omogen.

HPL-ul este o suprafata foarte rezistenta si de aceea este materialul ideal pentru decorarea acelor spatii care au un grad ridicat de uzura si totodata unde se pune un plus de accent pe design.

Arhitectura se angajeaza ca interactiune ntre contraste si creeaza adesea o noua realitate din fantezie. Pentru a face acest lucru, trebuie sa fie posibile modalitati noi de exprimare privind contururile, culorile si texturile suprafetelor. Cu elementele de fibreC, arhitectii au un produs la dispozitia lor, care permite realizarea acestor viziuni. FibreC - panouri fatada exista pentru a acoperi cladirile ca un invelis din beton - deschizand complet noi posibilitati pentru un design modern al peretilor ventilati. Placare din beton ca si suprafata de acoperire, ofera un aspect estetic nou cladirii si readuce betonul ntr-o forma de fibra de sticla-beton pentru un design modern al peretilor de fatada.

Suprafetele din beton o fatada dintr-o singura bucata

Cu foarte putine limitari de productie in placarea panourilor cu fibreC, produsul ofera nenumarate optiuni pentru punerea n aplicare a unei creative si noi mari varietati de forme organice. Invelisul compact si flexibil se adapteaza la orice forme utilizate n cladiri - fie ca este vorba curbe sau linii drepte, pereti drepti sau inclinati, acoperisuri sau suprafetele peretilor - nu exista limite de creativitate si punere creativa n opera. Suprafetele interioare si exterioare asigura imbinarea unitara a volumelor. Simplitatea formelor si materialelor dezvaluie esenta designului de fatada si sporeste efectul dat de materiale n puritatea lor. Invelisul(anvelopa) de beton poate crea impresia de cladire care a fost modelata dintr-o singura bucata.

Betonul nu a fost niciodata mai versatil

Invelisul de beton imbina perfect ideea de design si materialul, convingandu-i pe cei care privesc, atat in ce priveste aplicarea interioara cat si exterioara. FibreC este potrivit pentru perete, tavan si pardoseli. Piele de beton uneste perfect idei de design si materialitate, convingatoare cei careao vizualiza, att n aplicatii interioare cat si exterioare. n afara de utilizarea de fibreC pentru fatade, combinatiile de fibreC cu fibreStair pe suprafetele exterioare joaca un rol deosebit de important.