Despre noi
Antibiotics

doxycycline 40 mg generic doxycycline klebsiella can you buy generic for amoxil Amoxicillin without prescription buy cheap amoxil doxycycline online doxycycline coverage buy ghostwriteronline.eu/masterarbeiten writemyessayquick doxycycline bangkok doxycycline 8 capsules ue Despre noi
Programul Operational Sectorial “Cresterea Competitivitatii Economice”

“Investitii pentru viitorul dumneavoastra”

Cresterea eficientei societatii PLUS CONFORT prin achizitionarea unor softuri de proiectare

Proiect co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala

order baclofen online buy baclofen canada baclofen buy buy baclofen online baclofen order online canada buy amoxil online, does amoxicillin safe during pregnancy, amoxicillin medication side effects. cheap baclofen no prescription purchase baclofen “Pentru informatii detaliate despre celelalte programe operationale cofinantate de Uniunea Europeana va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro Where to buy Strattera buy dapoxetine overnight delivery generic for dapoxetine how to make dapoxetine how can i order dapoxetine or another pill like it. dapoxetine 90 online usa 

“Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei”

In 10 ani de activitate, PLUS CONFORT a ajuns astazi sa fie recunoscuta drept una dinte cele mai serioase firme din acest domeniu, oferind siguranta unui partener extrem de competent.

sediu plusconfort Despre noi

Experienta acumulata in constructii civile rezidentiale si nerezidentiale, precum si increderea acordata de beneficiari, ne-au impus extinderea domeniului de actiune prin infiintarea unui nou departament, specializat pe restaurarea si consolidarea monumentelor istorice si de arhitectura.

Pastrand specificul echipei noastre tinere si dinamice, am cooptat specialisti de top in domeniu, oameni cu inalta competenta stiintifica si profesionala, din dorinta de a raspunde conditiilor de exigenta impuse de profilul deosebit al lucrarilor de restaurare si consolidare. Recuperarea, repunerea in circulatie si conservarea edificiilor ce fac parte din patrimoniul arhitectural sunt elemente de baza pentru infrumusetarea vietii comunitatii.

Pentru a garanta calitate, performanta si eficienta, Plus Confort utilizeaza numai materiale, utilaje si echipamente provenite de la cei mai prestigiosi furnizori din Europa, dezvoltand cu succes relatii de parteneriat cu Baumit Austria, Schuco Germania, Alumil Grecia, Rehau Germania, Saint Gobain Franta, Sika Elvetia, Isopan Italia, Ringer Austria, Urban Germania, Komatsu Japonia, Knauf Germania.

Din dorinta de a ne demonstra profesionalismul, intreaga activitate a firmei se desfasoara cu respectarea tuturor standardelor si agrementelor specifice, stabilite atat de organismele guvernamentale cat si de asociatiile profesionale din domeniu.

profilcomp pc1d Despre noi

Pentru realizarea dezideratului de calitate Plus Confort este certificat inca din 2009 in sistem ISO 9001, 14001, 18001, OHSAS si detine marcaj CE pentru ferestre din aluminiu si PVC si structuri tip “perete cortina”.
In plus, informatiile si tehnologiile puse la dispozitie de parteneri, precum si permanenta preocupare pentru pregatirea si calificarea angajatilor, ne-au adus numeroase premii si diplome de excelenta.

Beneficiarii produselor si serviciilor noastre sunt atat companii romanesti, cat si companii din Uniunea Europeana. Colaboram cu succes cu institutii
publice, antreprenori si firme private de constructii si persoane fizice.

Printre cei mai importanti clienti ai nostri se numara Constructii Erbasu s.a., Rotary Constructii s.a., Consiliul Local Slatina, Gaz de France Sud Romania, Romtelecom, Lidl Romania.

“Seriozitatea, profesionalismul si orientarea spre client, elemente de baza ale filosofiei noastre de afaceri, ofera convingerea ca Plus Confort este
partenerul potrivit pentru dumneavoastra”

Ing. Andrei Ramba
Director General

cheap Baclofen .

plusconfort-termopane